Hej alle sammen!

Nu er det vist længe siden, jeg har givet lyd fra mig.
Klokken er halv otte og jeg har lige siddet´og ordnet lidt billeder til hjemmesiden. Det er ikke sikkert, de når at komme idag eller imorgen - ting tar tid - især hernede!

I weekenden var vi i Libreville, hovedstaden i Gabon. Det var en rigtig god tur. Vi boede på fint hotel (fint for standarten på disse kanter). Det var nu rigtig godt, med swimming pool og det hele. Til den overdådige morgenmadsbuffet var der en kok, der kunne lave omeletter efter ens eget ønske. Meget avanceret. Det hele var måske også lidt for avanceret for selvom der var 10 tjenere til 25 gæster manglede der altid tallerkner, bestik eller lignende. Sådan er det bare hernede.
Libreville er en rigtig flot by - der skal nu heller ikke meget til når man kommer fra den bette by vi bor i nu. Det var meget anderledes, mere vesterligt på godt og ondt. Det mærkes tydeligt, at det er et olieland. Der var masser af fine bygninger, dyre biler og smarte mennesker - og også amerikanske soldater.
Der var fine butikker og restauranter man kunne søge tilflugt i for at mindes den verden, vi lever i hjemme i det kolde nord.
Folk var venlige og der var næsten ikke nogle problemer på den front. Folk kørte ligeså dårligt i bil som de gør her - bare dobbelt så hurtigt, for vejene er noget bedre. Det er fuldstændigt vanvittigt at bevæge sig rundt i trafikken, og selvom vejene er store og fine er der altså stadig store huller i og bilerne er lappet sammen med tape.
Jeg fik købt mig lidt tøj og et par sko - og franske børnebøger. Vi fik øvet os lidt i at snakke fransk dernede, men det blev nu ikke til det helt store. Det går lidt trægt med at få lært fransk, for vi får ikke rigtig øvet os nok - det kniber med tiden.
Nå men det var utroligt rart at slippe lidt væk herfra - en verden til forskel og under 200 km væk.
Turen derned gik fint. Ud i lufthavnen og 30 min i flyet. På vej hjem brugte vi 8 timer (heraf 30 min i luften - det meste af resten var bare afrikansk ineffektivitet).

Idag er vi nået halvvejs i vores ophold hernede. Tiden går nu hurtigt.
Jeg har det rigtig godt hernede og er meget glad for både arbejde og den smule fritid vi har - men jeg glæder mig nu også til at komme hjem og se jer alle sammen!

Nu er klokken ti i otte så jeg vil se at finde min seng - og få læst min ottende bog færdig!
Jeg skal op kl. 5 imorgen for at komme ud og træne før arbejdet - og så har vi fransk lige efter arbejde..

Ha det rigtig godt.

Eigil