Hej allesammen

Hvordan går det derhjemme med skoler osv.?
Jeg savner faktisk at få læst noget fagligt.. Men jeg får da læst nogle kriminalromaner, jeg er igang med den fjerde 'En sag for John Rebus'! (Og de er faktisk omkring 400 sider lange!)
Ellers går det som det plejer hernede. Jeg sidder i stuen og skriver nu - strømmen er gået nogle gange, men det gør den jo - så er det godt med en bærbar med batteri! Anders sidder ved siden af og ser video, så han har det værre - sådan et par ufrivillige pauser på op til et kvarters tid er ikke så fedt midt i en spændende film.

Igår var vi ude og spise og røg som sædvanlig ud på Arayta bagefter. Efter et par San Miguel kørte vi hen til Discoteca La Salsa, hvor vi fik festet igennem til både Aqua og en masse andet både dansk, europæisk og afrikansk musik.
Ved ellevetiden idag kørte vi på cykler ud til siten, hvor der var arrangeret bordtennisturnering idag. Jeg spillede ikke, men fik badet lidt og spillet beach volley med nogle af de sydafrikanske rugbyspillere, som er her for at slæbe møbler til de huse, vi bygger.
Så kørte vi ud til lufthavnen hvor der ligger en strand for de lokale ved en flod. Efter lidt problemer i checkpointet, kom vi derud. Der var mange lokale, temmelig fulde mange af dem.
Det er ikke lovligt at tage billeder hernede, så det er desværre mest billeder af vores egne europæiske ting jeg får taget. Ærgerligt.
Nu har jeg været her i næsten to måneder, knap en tredjedel af tiden - det går sgu hurtigt. Dagene går også meget hurtigt hernede når man kun har et par timer derhjemme hver dag. Men vi har det sgu godt, det er meget spændende hernede.

Ha det godt derhjemme i kulden. Her er den lille regntid begyndt, men det har været perfekt søndagsvejr, med mindst 30 grader hele dagen. Men det skal lige siges, at når det regner - så regner det altså - meget!

Hils omkring jer
Venlig hilsen Eigil